Afdrukken

Handleidingen

 

 

Een handleidings film voor onze broedmachines.

 
Om onze klanten te kunnen informeren heeft Budgetbroedmachines filmpjes gemaakt, waarin stap voor stap wordt getoond, hoe onze broedmachines kunnen worden ingezet. Deze filmpjes zijn een aanvullende service naast de handleiding van de fabrikant.
 
Bij aankoop van een broedmachine krijgt U altijd een Nederlandse handleiding en een bijlage met nadere informatie. Voor een veilig gebruik van uw machine, dient U de aanwijzingen van de fabrikant op te volgen. Mocht U toch nog vragen hebben, neemt U dan gerust contact met ons op!      
 
Bekijk hieronder een boeiende handleiding voor broedmachine Excellent, Briljant, Exotic en Superieur, waarbij U ook kunt genieten van het uitkomen van de kuikentjes!                                   

            

 

App

 

 

 


 

 

 

Bekijk hieronder de handleidingsfilm van broedmachine Kwartel en Kriel GARANT voor het kleine en grote model. Ook ziet U de kwartels en kuikentjes uitkomen na hun 18/21 broeddagen en wordt de werkwijze van deze broedmachine duidelijk uitgelegd. 

Dit model broedmachine is helaas niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats is broedmachine Robuust gekomen. Deze heeft een betere kwaliteit, maar de werkwijze, is hetzelfde. Ook in broedmachine Robuust liggen de eieren plat in een verstelbaar keer-rooster! U kunt deze film bekijken, om de werking van broedmachine Robuust te begrijpen.

 

 

App

 

 

 


 

 

 

Het uitbroeden van erg kleine eitjes.

 

Wij krijgen veel vragen over het uitbroeden van kleine eitjes in onze broedmachines. Voor deze consumenten hier meer informatie met ook een handleidingsfilmpje.

Met onze broedmachines kunt U ook kleinere eitjes uitbroeden oa. van kwartels, parkieten of bijvoorbeeld van duiven. U heeft daarvoor kwartel en vogel ei-houders nodig die voor een paar euro in onze shop zijn aan te schaffen. U vindt ze hier. Met deze kwartel en vogel ei-houders kunt U allerlei kleine eitjes uitbroeden met het keersysteem voor kippen-eieren. Het werkt zeer eenvoudig, is goedkoop en tevens kunt U hiermee eitjes van allerlei formaten uitbroeden in uw broedmachine, zonder een apart keerrooster daarvoor aan te schaffen. U legt het ei in de ei-houder, en daarna samen in de ei-vorm van het keerrooster en U kunt gewoon handmatig of automatisch uw broed-eitjes keren.

Hieronder een handleidings film van 5 minuten, waarbij U ook de uitkomst van de Japanse kwartel-kuikentjes kunt zien.Vooral het einde van de film is geweldig om te zien!

           

 

 

App

 

 

 

 

 

 

 

Uw broedmachine uitbreiden met een (vol) automatisch keersysteem.

 

Heeft U geen keersysteem in uw broedmachine of een handmatig keersysteem? Dan kunt U uw broedmachine uitbreiden met een automatisch keersysteem. !

Dit is mogelijk bij iedere broedmachine variant uit de Puisor serie. Het plaatsen van de keermodule is heel eenvoudig. U kunt de automatische keermodule en het keerrooster aanschaffen via de pagina ONDERDELENOm een volautomatisch keersysteem te installeren op uw broedmachine heeft U de volgende producten nodig; 

 

                                                  SAM_5540                                            SAM_5713                                             bigKAB-str-2pol    

 

 

In de onderstaande instructiefilm wordt stap voor stap uitgelegd hoe U de aanpassing kunt maken. Heeft U toch nog vragen, wij staan voor U klaar!                                                          

 

 

App

 

 

 


 

 

 

 

Genieten van een broeduitkomst van 115 kwarteltjes!

 

Dit was een heel goede broeduitkomst met broedmachine Superieur, waarbij U de uitkomst ziet van 115 Chinese Dwerg kwarteltjes!

 

 

App

 

 

 


 

 

 

 

 

                                                                                                  nieuw_logo_afbeelding